כאבי גב מוזרים.......

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/04/2018 | 15:28 | מאת: ליאת

היי יש לי כאב בגב אמצעי או עליון כלומר מאוד קרוב לגובה השכמות אבל באמצע. אני כבר מעל חצי שנה מתעוררת משינה עם כאב נוראי ואחרי שעה בערך נחלש כמעט לגמרי. ניסיתי לחפש מידע בגוגל אך כל מה שמצאתי מסביר שאם הכאב הוא בגב אמצעי אז סביר להניח שמקור הבעיה הוא לא בגב אלא מעיד על מחלות באיברים פנימיים וכו. אין לא אפשרטת להגיע לרופא כרגע בבקשה אשמח לתשובה בקרוב תודה רבה

16/04/2018 | 16:11 | מאת: ליאת

סליחה שכחתי לציין שיש לי עודף משקל של בערך 40 קילו והגובה שלי 1.65. בריאה ללא מחלות רקע. מעשנת סיגריות באופן קבוע. ועובדת 8 שעות בעמידה 5 ימים בשבוע. תודה

16/04/2018 | 16:14 | מאת: ליאת

בת 35

כאב בגב עליון יכול להגרם מבעיה בעמוד שדרה צווארי או ע"ש חזי או גורמים שבתוך בית החזה. האיבחון דורש בדיקה שלממש

19/04/2018 | 15:32 | מאת: ליאת

תודה רבה..והעובדה שהכאב בדרך כלל אחרי שינה של לילה שלם ונחלש משמעותית שעה לאחר שהתעוררתי מעידה על מה זה יכול להיות?

19/04/2018 | 15:44 | מאת: ליאת

לצערי אין לי אפשרות לגשת לרופא בזמן הקרוב ולכן אני מבררת האם זה יכול להיות מסוכן

מנהל פורום אורתופדיה