מדרסים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/01/2003 | 17:19 | מאת: ליאת3

ד"ר שלום רב! אני בת 18. לאחרונה ביקרתי אצל אורטופד שקבע כי עליי להשתמש במדרסים חצי גמישים. האם דבר זה ימנע את הישנותו של שבר המאמץ? כיצד אני יכולה למנוע את הישנותו של שבר מאמץ??? תודה מראש ליאת

למניעת שברי הליכה יש לעשות כמה דברים .1. לשמור על שגרת אימון נכונה : חימום, מתיחות ,אימון שחרורים. המתיחות צריכות להתבצע בשני מחזורים של 30שניות לכל קבוצת שרירים. 2. סרגלמאמצים כלומר עליה הדרגתית במאמצים. 3. נעליים בולמות זעזועים. 4 ריצות על משטחים לא נוקשים (כורכר, דשא)

מנהל פורום אורתופדיה