שחיקת פרקי ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/01/2003 | 19:34 | מאת: יעל

שלום רב, יש לי שחיקה של פרק ירך ימין. לפני כ-12 שנים עברתי השתלת פרק ירך ברגל שמאל (גם פרק זה מעט נשחק, ואצטרך לעבור ניתוח נוסף). ארצה לדעת באיזה בית חולים ישנה מחלקה שהתמחתה בתחום זה ורופאים מומחים. אבקש גם מידע בנוגע לשחיקת פרק ירך בכלל וחידושים בתחום. בתודה מראש, יעל

בכל המחלקות האורתופדיות בארץ מטפלי במחלה זאת. המחלה נקראית אוסטאוארטריטיס. אם תקלידי את המילה בחלון החיפוש תקבלי את כל מה שיש לי לומר בנדון מהיבטים שונים. החידושים העיקריים בתחום השתלת מפרקי ירך הנם בחומרים חדשים ועיצובים חדישים של המשתלים.

מנהל פורום אורתופדיה