נכות-משרד הבטחון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/01/2003 | 05:53 | מאת: יואש

שלום ד"ר נפצעתי במלחמת יום הכיפורים ואושפזתי בזיו בצפת (ד"ר שיפרין וד"ר רייס טיפלו בי) הפציעה היתה כדור שחדר לירך וריסק את ה"פמו" הייתי במתיחה כחודשיים וכן ב"ספייקה" כשלושה חודשים וכן פיזיוטרפיה. יש לי תיק "פתוח" במשרד הבטחון-עם שני אחוזי נכות אין לי כיפןף מקסימלי ברגל. הבדל של 10%בין שתי הרגלים. בצילום שעשיתי הסתבר שהשבר בעצם הירך התאחה בזוית פנימית של 10% יש לי כאבים בברך. האם יש לי סיכוי להעלות אחוזי נכות במשרד הבטחון ? תודה נ.ב. הטיפול בבית החולים היה מעולה -עדיין זוכר את נעמי וספנסר הפיזיוטרפיסטיות ודליה אביטן לט ו ב ה !!

הנתונים שאתה מביא אינם מוגשים בצורה נכונה ולא ניתן לעשות בהם שימוש. א. מה הכוונה הבדל של 10% בין הרגליים . לפי תקנות לקביעת נכות של משרד הבטחון הבדל אורך של עד 2.5 ס"מ אינו מקנה אחוזי נכות ב. מה הכוונה אין לי כיפוף מקסימילי. באיזה מפרק ומהו טווח הכיפוף הקיים. ג. מהי זוית פנימית של 10% - זויות מבטאים במעלות ועווגים זיוותיים מבטאים במונחים עקול וקלוב או ולגוס וורוס. בקיצר - עליך להראות את עצמך לאורתופד.

05/10/2003 | 19:54 | מאת: אלמוג

פרט לי בבקשה על סמך מה נקבעים אחוזי הנכות הן הרפואים והן הנפשיים

05/10/2003 | 19:56 | מאת: אלמוג

על סמך מה נקבעים אחוזי הנכות האם יש רשימה מסוימת אשר נוכל לעיין בא

מנהל פורום אורתופדיה