שחיקת סחוס בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/12/2002 | 18:12 | מאת: דנה

לד"ר אסא שלום הנני בת 34 גובה 160 משקל כ-50 ק"ג מזה מספר שנים אני סובלת מכאבים בברך ימין קושי בעלייה במדרגות או לאחר עבודת בית מאומצת. עברתי טיפולי פיזיותרפיה, כדורים נגד כאבים וכו וכן בתקופה האחרונה השתמשתי במגן ברך לאחר ששום טיפול לא עזר התחבושת אכן עזרה אך מפתחת תלות בה, בלעדיה יש לי כאבים ובקיץ אי אפשר לסבול אותה רציתי לדעת עם יש טיפול נוסף או מה לעשות או אם יש כדורים לבניית הסחוס נ"ב רופא אורטופד אמר לי שזוהי שחיקה של הסחוס תודה מראש

שחיקת סחוס = אוסטאוארטיטיס. הקלידי אוסטאוארטריטיס בחלון החיפוש ותקבלי התייחסות נרחבת.

שימי לב: אוסטאוארטריטיס

מנהל פורום אורתופדיה