חוליות מחובות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/12/2002 | 15:14 | מאת: שחר

שלום! יש לי חולויות מחוברות בעמוד השדרה, רציתי לדעת מה ההשלכות לגבי הריון בעתיד אם יש קשר או לא? בכלל הסבר קטן לגבי זה, הייתי שמחה לדעת. המון תודות שחר

01/01/2003 | 08:43 | מאת: דר' אסא לב-אל

.חשוב גם לדעת על איזה חוליות מדובר והאם יש גם עקמת . חוליות מחוברות כשלעצמן אין בהן השלכות מיוחדות להריון

01/01/2003 | 09:47 | מאת: שחר

בוקר טוב! מדובר על החולויות שנמצאות קרוב מאוד לצואר ויש גם עקמת, השאלה שלי אם יש לעקוב אחרי זה, או טיפול לזה, פשוט אין מושג לגבי זה. גיליתי זאת בגיל 20 לאחר תאונה. אודה לך על התשובה מצפה לתשובה שחר

מנהל פורום אורתופדיה