המשך ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/12/2002 | 18:15 | מאת: אילנה

תודה לד"ר אסא לב -אל בתשובתך, אני לא מבינה את משמעות המילה "מישרי הרגליים", למה הכוונה? שמעתי שיש חומר לשפור הסחוס, החומר מיוצר "מכרבולת של תרנגולת" שמזריקים לברך. האם יש אמת בכך? תודה

מיישרי הברכיים הלו הם השריר הארבע ראשי. החומר המדובר נקרא היאלורונן הוא מופק אמנם מכרבולות אללא רק שכן יש בשוק גם תכשירים המיוצרים בטכניקה של הנדסה גנטית על ידי תסיסה של חיידקים . החומר אינו משפר את הסחוס אלא "מגן עליו".

מנהל פורום אורתופדיה