Tmj החלמה ושאלה מדאיגה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/02/2018 | 20:06 | מאת: הדר

דר שלום ,מזה שנים שסבלתי מ tmj ולא יכולתי לפתוח את הצד השמאלי של הפה עד הסוף ותמיד הלסת נטטה לכיוון ימין. עכשיו לאחרונה אני עושה טיפול שאפשר לי סוף סוף לפתוח את הלסת בצד שמאל ,רק שאני שומעת רעשים באוזן השמאלית כמו של משהוא נקרע כזה. לא יודעת בדיוק איך לתאר את מה שאני שומעת אבל זה נשמע כמו שדורכים על פצפצים. רציתי לדעת מה זה ואם יש סכנה כלשהיא. תודה מראש

קוראים לזה " קירקושים" מה המשמעות? - התעניני בפורום של " פה ולסת"

מנהל פורום אורתופדיה