בדיקת לחץ מדורי בשוק- היכן באיכילוב עושים זאת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/02/2018 | 17:19 | מאת: שירה

בדיקת לחץ מדורי בשוק- היכן נעשה בתוך ביח איכילוב? הבן שלי התבקש מרופא הצבאי, לאחר בדיקה אצל אותופד- לעשות את הבדיקה הזו נאמר לו שבביח איכילוב ניתן לעשות את הבדיקה- אבל לא הצלחנו להשיג מידע איפה בתוך בית החולים זה נעשה? איזה אגף או מכון? תודה רבה שירה

15/02/2018 | 13:13 | מאת: תשובה

שלום רב, בדיקה זו נערכת במסגרת מרפאת ספורט ואת התור ניתן לזמן בזימון תורים או במרפאה. הטלפון בזימון תורים הינו: 03-6974000 ובמרפאת ספורט 03-6974545 בברכה, פניות הציבור איכילוב.

תודה לפניות הציבור

מנהל פורום אורתופדיה