פיענוח MRI בברך ודרכים לטיפול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/02/2018 | 05:13 | מאת: אסף

לפני כחודש וחצי נפלתי על הברך בבית מאז יש לי כאבים חזקים בברך ימין עשיתי אם ארי איי להלן התוצאות בצקת לשדית הודגמה באספק אחורי הלקטרי של הסיביה הפרוקסימלית והקוטב התחתון של הפיקה BONE BROSES יש לציין פליקה אינפרה פטלרית הודגמה בצקת סביב ה MCL בקטע הפרוקסימלי יכול להתאים לקרע חלקי בשלב ריפוי רצועת ה LCL תקינה. הודגם פגם סחוס מפרקי ב MFC 3.4 מ"מ שאר הדברים תקינים . אני עושה פיזיו כבר 3 שבועות והכאבים לא עוברים. לקחתי 10 ימים ברקסין בתחילת הטיפול. האם זה הטיפול הנכון? האם יש דבר אחר שניתן לעשות? תוך כמה זמן הבעיה נפתרת והכאבים נעלמים?

BONE BRUISE ( חבורת עצם) זו סיבה לכאב שיכול להמשך עד שנה. שאר המידע שהבאת הוא חלקי כך למשל אין שום מידע על יציבות המפרק על מצב מפרק הירך על מקום הפגם בסחוס המפרק (MFC זה כללי מידי).

מנהל פורום אורתופדיה