תרופה לבריחת סידן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/12/2002 | 10:48 | מאת: ש.ה.

אני סובלת מבריחת סידן מכאבים וניוון בחוליות הגב (אני בת 72). אינני יכולה לקבל את התרופות-אוויסטה (אסור לי הורמונים) ופוסלן (בגלל בעיות במערכת העיכול) הרופא נתן לי תרופה בשם מיאקלציק- תרסיס לאף ואני שמה אותו פעם ביום בנחיר אחד. שאלתי-האם תרסיס כזה עוצר את בריחת הסידן? האם זה הטיפול הטוב ביותר ? כמובן שיש לי עוד מקורות לסידן-באוכל. אם לא פניתי לפורום המתאים אודה אם תפנה אותי. תודה

מיה קלציק אינו יעיל כטיפול לאוסטאופורוזיס. עם זאתהוא יעיל במידתמה לטיפול בכאב שמקורו במחלת עצמות.

מנהל פורום אורתופדיה