כאב בצד המדיאלי של הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/12/2002 | 21:57 | מאת: שירה

אני בחורה בת 26 , מורה לחינוך גופני העוסקת בפעילות גופנית באופן קבוע לפני כשלוש שנים התחלתי להרגיש במיחושים בצד במדיאלי של ברך שמאל לאחר שרכבתי על אופניים. כשהלכתי לאורטופד, הוא לא מצא מה יכול לגרום לכאב / מיחושים ושלח אותי לעשות בדיקה של העצבים כי הגדרתי את ההרגשה כ"זרמים בצד הברך", הבדיקה הראתה שאין בעיה. במשך שלוש שנים אלו אני מחפשת את גורם הבעיה , האם זו הרצועה המדיאלית של הברך או המיניסקוס המדיאלי או שמא גיד של אחד השרירים העוברים במפרק הברך. המיחושים עצמם לעיתים נעלמים וחוזרים והופכים לכאבים. מקווה שתוכל לעזור לי ולהביא בעיה זו לפתרון.

אני מוכן בהחלט לנסות אך לשם כך עלי לבדוק אותך

01/01/2003 | 07:10 | מאת: שירה

תודה על התשובה, האם תוכל לתת לי פרטים בקשר לבדיקה במרפאה שלך?

מנהל פורום אורתופדיה