ניתוח נוירומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/12/2002 | 13:48 | מאת: ש.ב.

שלום לך ד"ר אסא ברצוני לשאול אותך מספר שאלות כיוון שבעוד שבועיים אני אמורה לעבור ניתוח לכריתת נוירומה בכף הרגל. את הניתוח אני עוברת בבית חולים אסף הרופא. נאמר לי על פי מכתב הזמנה לניתוח שההרדמה היא מקומית. האם הכוונה מקומית רק לכף הרגל עצמה או קצת יותר? מה בעצם נעשה בניתוח הייתי רוצה מעט הסבר בנושא זה כיוון שיש לי לא מעט חששות (אני חושבת שזה טבעי). האם הנוירומה נשלחת לבדיקה ומה אמורים לגלות בעזרת הבדיקה? תהליך ההחלמה לאחר הניתוח בכמה זמן מדובר והאם יש מגבלה כלשהי לרגל לגבי הליכה עמידה או כל פעולה אחרת. האם צריך לקחת תרופה כלשהי ובכלל כל אינפורמציה שתוכל לנדב לי אני אשמח לקבל ממך. ועוד משהו מה קורה לעצבים בכף הרגל האם תהיה לי חוסר תחושה ובמה זה כרוך ? בתודה שרה הייתי מאוד רוצה לשמוע אם מישהו שעבר ניתוח לכריתת נוירומה יוכל ליצור איתי קשר. טל' 615763 - 053 .

הרדמה מקומית הכוונה הרדמה מקום הניתוח ממש אשר לפרטי הניתוח עלייך לדבר על כךעם המנתח שכן יש וריאציות בביצוע הניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה