Dequrvain's sindrom

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/12/2002 | 09:00 | מאת: עדית

האם יש מה לעשות נגדה מלבד ניתוח וזריקות קורטיזון? בעבר, טופלתי בפיזותרפיה (בין היתר גם באולטרה סאונד) והדבר הקל מאוד את המצב.

25/12/2002 | 09:20 | מאת: דר' אסא לב-אל

קודם כל מנוחה , שינוי צורת התנוחה של היד בעת העבודה וחגורת מפרק כף יד. אלה לבד יכולים להביא לשיפור המצב אם יש לך סבלנות וזמן לכך. בעולם חסר הסבלנות בו אנו חיים אנו נזקקים לע"ק לתוצאות מייד ואז נקראים לדגל זריקות הקורטיזון והניתוח.

25/12/2002 | 13:31 | מאת: עדית

האם הניתוח כרוך בסיכונים כלשהם? מה הם סיכויי ההצלחה של ניתוח כזה? האם שווה לנתח קודם רק את אחת הידיים? (הדלקת אצלי הינה בשתי הידיים).

מנהל פורום אורתופדיה