כף רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/12/2002 | 21:54 | מאת: יוכי

מזה כשנה אני סובלת מכאבים בכף רגל ימין בצילום רנטגן לא נמצא ממצא בבדיקת א.מ.ג יצאה תקינה תחילה הרופא קבע שיש לי דלקת לא זיהומית וקבע שעליי לעשות מדרסים אך הכאב לא חלף וקיימת נפיחות באזור הבדיקה הבאה שאני אמורה לעבור היא מיפוי עצם +ספקט יש לציין שהתחלתי ליטול ויוקס אני מפחדת מאחר ואין לי מושג מה מתחולל אצלי ברגל תעזור לי אם תאמר לי מה יכולה להיות הבעייה?

מה תועיל לך רשימת אפשרויות מה יכול להיות. עברי בדיקות והרשימה תתצטמצם מאליה

מנהל פורום אורתופדיה