מה זה אי סדירות קורטיקלית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/12/2017 | 18:04 | מאת: מורן ריו

שלום רב, אני סובלת בכאבים בכתף ימין כבר כמה חודשים. לאחרונה זה החמיר ממש עד כדיי קושי בסגירת החזייה למשל והנעת היד בזוויות של למעלה מ 90 מעלות מהגוף, גם קדימה, גם לצד. קיבלתי תוצאה של בדיקת רנטגן ויש לי עוד כשישה שבועות עד לתור עם האורטופד. אשמח לדעת בעברית מה זה אומר: אי סדירות קורטיקלית בקצה הדיסטלי של הקלוויקולה - ייתכנו שינויים ניווניים אך לא ניתן לשלול היפופארתירואיזם - לקורלציה קלינית. כמו כן קיבלתי הפנייה לבדיקת אולטרה סאונד שאני מחכה לתאריך שלה. בברכה ותודה מורן

קליפת העצם אינה נראית חלקה . לצערי אין תאור מדוייק של מיקום הממצא.

מנהל פורום אורתופדיה