כאבים בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/12/2002 | 21:23 | מאת: נעמי

שלום רב, אני בת 19 ובריאה בדרך כלל, מזה כ-2 חודשים סובלת מכאבים בקרסול ובעקב, בעיקר בשעת מאמץ. הכאבים החלו להופיע לאחר שבוע שבו יצא לי לעבוד בצורה פיזית יחסית מאומצת (-יחסית למה שאני רגילה, אולם מדובר היה בסך הכל בלעמוד על הרגליים במשך כל היום, ללא ישיבה, כ-5 ימים). בקרסול המדובר יש לי קליקים כבר למעלה מ-7 שנים, אבל לא היו לי בעיות איתו עד עכשיו... אורטופד שבדק אותי אינו חושב שמדובר בדלקת, אלא חושד שאלו שברי מאמץ. רציתי לשאול אותך- במה יכול להיות שמדובר, ואיך רצוי לבדוק ולטפל בזה?

רשימת מה זה יכול להיות היא די ארוכה ואין לה משמעות בלי קשר למציאות. קשר כזה יווצר רק בבדיקה של הקרסול וכף רגלך.

מנהל פורום אורתופדיה