שיחזור רצועה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/12/2002 | 12:57 | מאת: מעוז

שלום רב, לאחר אותרוסקופיה שעברתי בברכי התברר כי עלי לעבור שיחזור רצועה קדמית. אנוכי ספורטאי פעיל (כדורסל) וברצוני לשוב לפעילות באופן סדיר לאחר הניתוח. היכן בארץ יש בתי חולים שמתמחים בסוג מסוים של ניתוחים אלו? מדוע בארץ האישפוז לאחר הניתוח הוא שבוע ואילו בארה"ב אישפוז של יום-יומיים? בכבוד רב, מעוז

בתי החולים בארצנו הנם בתי חולים כלליים . במרבית המחלקות האורתופדיות תמצא רופא או שניים המקדישים את מרבית זמנם לטיפול בבעיות ברכיים. הסיבה לאשפוז הקצר בארה"ב הנה יוקרו של יום בבית חולים

25/12/2002 | 10:56 | מאת: רועי

בבקשה: http://www.assafh.org/deporthop.html http://www.orthopedic.co.il/

26/12/2002 | 16:01 | מאת: גל

אני עתיד לעבור שחזור רצועה צולבת ביום שני את הניתוח מבצע ד"ר חורב מרעננה ועד כמה שנאמר לי הוא אחד הטובים שיש בארץ הוא מבצע את הניתוח בעזרת ברגים פריקים שמתמוססים בדם כעבור מס' שבועות ועד כמה שאני יודע הוא היחיד שמשתמש בברגים הללו

26/12/2002 | 16:34 | מאת: מעוז

היי גל, תודה רבה על המידע. אשמח לדעת היכן מתבצע הניתוח , ואיך ניתן ליצור קשר עם הרופא שלך? בתודה מראש מעוז

מנהל פורום אורתופדיה