כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/12/2002 | 19:29 | מאת: אבי

ד"ר שלום . אני בן 35 רוכב אופניים כבר זמן רב לאחרונה באימון על טריינר אני חש בכאבים באיזור בית החזה הכאבים נמשכים כמה ימים ואינם מתחזקים במאמץ .כאבים אלו אינם מופעים כאשר אני מבצע אימון בכביש פתוח .רציתי לדעת אם כאב מסוג זה יכול לנבוע מלחץ שמופעל על עמוד השידרה לדוגמא.אגב ביצעתי מבחן מאמץ שיצא תקין .אשמח לשמוע את דעתך.תודה מראש אבי

הסיטואציה שאתה מתאר היא כה יחודית ולעומת זאת תאור הכאב הוא כה כללי שאין לי דרך לענות לך .

מנהל פורום אורתופדיה