פריקת מרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/12/2002 | 16:09 | מאת: שלי

שלום, לפני כשנתיים פרקתי את מרפק יד שמאל. היד הוחזרה למרפק והייתה מגובסת במשך כ- 5 שבועות. הרופא המטפל אמר לי כי עקב שבר קטן של העצם לא אוכל ליישר את היד. היום לאחר כשנתיים, ידי מתיישרת אך לא עד הסוף וכל יום אני חווה כאבים ביד. כאבים אלו התגברו מאוד לאחרונה, באופן המקשה עלי לבצע תנועות מסויימות עם היד. שאלותי: האם יש התקדמות כלשהיא בנושא? האם אתה יכול להפנות אותי למומחה המתמחה במרפק? בתודה מראש, שלי

מדינות הפורום היא להמנע מהפניות. אשר לבעי ה עצמה - לא סיפקת מידע מדוייק על הפגיעה במרפק כךלמשל לא ברור היכן בדיוק השבר וזה מידע חשוב מאד גם לא ציינת מה מצב היציבת של המרפק ומה טווח הכיפוף והסבסוב.

מנהל פורום אורתופדיה