AVN

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/12/2002 | 13:10 | מאת: צוף

לד"ר שלום רב ברצוני לדעת האם יש רופא /אורטופד המתמחה במחלת AVN ? אני ממש אובדת עצות לגבי המחלה ממנה אני סובלת מזה כשנה וחצי במפרק הירך .(עקב סטרואידים). הרופא איתו אני בקשר מטפל בבית חולים במח' לפגיעות ספורט, וממנו הבנתי שאין הרבה מה לעשות בשלב זה. כי ניתוח יכול להעשות גם בשלב מאוחר יותר. שאלתי, האם אין מנוס מכך שהמפרק "יקרוס" . האם אפשר "להציל" את המפרק בדרך כלשהיא, פרט לניתוח? ואם אין ברירה וצריך לנתח - מה מטרת הניתוח? ברצוני לדעת האם יש רופא /אורטופד המתמחה בעיקר ב- AVN ? כל תשובה תתקבל בברכה תודה צוף

אין אבל יש בהחלט מה לעשות ולא צריך לחכות לקריסת המפרק. הטיפול הוא בניתוח .

24/12/2002 | 10:48 | מאת: צוף

תודה על התשובה איזה ניתוח עושים ? מה מטרתו? תודה

מנהל פורום אורתופדיה