מפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/12/2002 | 12:03 | מאת: דורית

אני בת 46.זה מספר חודשים אני סובלת מכאבים באיזור מפרק הירך.אם אני לא טועה אז העצם נקראת HIP BONE. הכאבים הם משני צידי האגן.הכאבים מתפשטים סביב כל המפרק ובעיקר לעצמות הירך בחלקן העליון. כואב לי בעיקר בישיבה או בשכיבה על הצד. בצילום רנטגן ובמיפוי לא נמצא דבר.מה יש לי?

תרשי לי ניחוש שכן ניחוש זה כל מה שאני יכול לעשות בלי לתחקר ולבדוק אותך. ובכן הניחוש לי : TROCHANTERIC TENDINITIS או בשם אחר TROCHANTERIC BURSITIS . אורתופד צריך לדעת לאבחן זאת.

22/12/2002 | 20:03 | מאת: דורית

המון תודה על תשובתך המהירה ואכן האורטופד אמר לי שיתכן וזה מה שיש לי אך הוא לא הסביר לי ממה זה קורה והציע לתת לי זריקה. הזריקה תעזור לפרק זמן קצר. אז שוב אני פונה ושואלת:ממה זה קורה? מה בדיוק קורה במפרק? ואיזה טיפול אחר לטווח ארוך או תמידי אתה מציע?

מנהל פורום אורתופדיה