כתף שמאל- כאב ונפיחות רצינית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/10/2017 | 17:00 | מאת: נועה

שלום ד"ר בת 35 צעירה. הייתי אצל מומחה אורתופד כתף עקב כאב חד וחריף לא נמצאה פגיעה גרמית עדיין כאבים עזים אזור נפוח עד מאוד שעבר לאזור החזה גם הנפיחות וגם הדלקת . בוצע mri בהמלצת הרופא להגדרת ממצא גרמי ולהגדרת המבנים של רקמה רכה בכתף . יש לציין שיש לי אוסטרוכנדרומה כתף שמאל כבר 16 שנה. הממצאים ב mri תקינים כרגע יש הקלה משמעותית בכאבים מידי פעם מקרין לי לעמוד השדרה ורק במעמסה יש כאבים.

מה השאלה?

22/10/2017 | 13:50 | מאת: כתף שמאל כאב ונפיחות

ממה הנפיחותו הכאב? והאם יכול חהיות קשר לאוסטרוכנדרומה?mri תקין אין קרע כמו שחשד האורטופד

לא ברור מאין הנפיחות והכאב אוסטאוכונדרומה רואים אף בצילום רנטגן פשוט

מנהל פורום אורתופדיה