בליטה בברך שהופיעה פתאום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/10/2017 | 20:38 | מאת: איתי

שלום, היום שמתי לב פתאום שיש לי בליטה בברך כאשר "עמדתי" על הברכיים. הבליטה לא כואבת אבל מפריעה להיות בפוזיציה הנ"ל, ניתן לראות אותה יותר ביישור מאשר בכיפוף. לדעתי היא צמחה בימים האחרונים. היא די קשה ובגודל של כשליש/חצי כדור פינג פונג. מה אתה ממליץ לעשות? תודה.

19/10/2017 | 07:07 | מאת: איתי

תיקון - בולטת יותר בכיפוף מאשר ביישור. לדעתי היא צמחה בפתאומיות כי בפעילויות עם ילדיי אני הרבה "עומד" על הברכיים ולא שמתי לב לכך עד אתמול. תודה

פנה לבדיקת רופא

19/10/2017 | 14:22 | מאת: איתי

מעדכן. בבדיקת רופא נאמר שזה שק מים שיעלם כמו שבא תוך כשבועיים.

נראה שמדובר בבורסיטיס פרהפטלרית שזה התמלאות נוזל בכיס ( נורמלי) שנמצא בין גוף הפיקה לעור שמעליו. מחלה אופינית לרצפים ניתן לנקז בניקור. עדיף להמנע מלחץ ולתת לנוזל להספג לאיטו

מנהל פורום אורתופדיה