נימול באצבעות 4+5 כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/10/2017 | 18:07 | מאת: אבי

שלום דר אסא, רציתי לשאול שאלה כללית לאחר בדיקה גופנית של רופא הוא כתב לי את הדבר הבא מימין תקין לפי ASIA L2­S1 , החזרים תקינים ללא הזרים פתולוגיים תקין נירולוגית c5 -T1 מוטורית, היפואסטזיה ללא בפיזור ספציפי בכף היד האולינרית. השאלה שלי מה זה אומר בבקשה "היפואסטזיה ללא בפיזור ספציפי בכף היד האולינרית."? תודה מראש אבי.

היפואסתזיה= ירידה בתחושה "לא בפיזור ספיציפי" הכוונה לא בפיזור המתאים לעצבוב של דרמטומים דרמטום הנו אזור העצבוב התחושתי של שרש עצבי מסויים

מנהל פורום אורתופדיה