כאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/12/2002 | 23:12 | מאת: אפרת

שלום דר' אני בת 25, ובזמן האחרון התחילו לי כאבי גב די רציניים, עד כדי כך שאני מתעוררת מהם מוקדם בבוקר, הכאבים מלווים אותי לאורך כל היום וזה מפריע לתפקודי. הכאבים הם במרכז הגב (לא בעמוד השדרה), אני חייבת לציין כי אני לא עוסקת בפעילות גופנית כלשהי לאחרונה, ויש לי כאבי רגלים כתוצאה משברי הליכה מגיל צעיר. אבל כאבי הגב החלו רק לאחרונה, הייתי רוצה לדעת מה מקורם ואם יש צורך בטיפול כגון : מסג' או טיפול רפואי כלשהו?

לדעת מה מקורום של כאביך פרושו לעבור את התהליך האיבחוני הרגיל במילים אחרות עליך לפנות לאורתופד בשר ודם.

מנהל פורום אורתופדיה