סחוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/12/2002 | 20:17 | מאת: מרב

שלום רב, בהמשך לפנייתי הקודמת, בקשר לסבתי בת ה-74. מה ניתן לעשות בנוגע לברכיים ללא הסחוס. כזכור לך היא כבר קיבלה 2 סדרות של זריקות קורטיזון ו"כרבולת התרנגול" שלא עזרו. מה ניתן לעשות? ניתוח? יש דרכים נוספות שטרם ניסינו? שמרניות יותר? האם רפואה טבעית/המופטית יכולה להקל או לעזור במקרה כזה? בתודה מראש, מרב

ברכיים ללא סחוס אין להן תקנה אלא בניתוח שלהחלפת המפרק. ההתלבטות היא במקום באותם מקרים בהם יש עוד סחוס אך הוא שחוק. .

מנהל פורום אורתופדיה