התנפחות הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/12/2002 | 17:11 | מאת: קארין

שלום רב אני ספורטאית ורצה ריצות של 13 ק"מ קרוב ל-8 שנים מס' פעמים בשבוע(ריצות בשטח שדה ולאו דווקא כבישים). אני סובלת מדי פעם ברגל ימין בלבד מהתנפחות הצד הימני של הברך,כאשר ברגל שמאל הנגדית מורגש שקע(ואין התנפחות). הכאב הוא מעין לחץ ואף תחושת נוזל. בעבר פתרתי את הבעיה כאשר התעוררה ע"י מדרסים בנעליים ואכן לפני חודש חזרה הבעיה והחלפתי מדרסים ,אך הפעם ללא הועיל,במשך חודש האימונים האחרון התנפחה הברך הספציפית כ-3 פעמים.אציין כי בבדיקות חוזרות ונשנות אצל האורתופד ואחרי בדיקות MRI לא הגיעו למסקנה כלשהי.כמו כן הברך לא מתנפחת בריצה עצמה אלא זמן מה אחרי הריצה אני מעוניינת להמשיך באימוני הריצה,ואובדת עצות -אבקש את דעתך תודה מראש קארין.

למרות שבעייתך לא נשמעת לי חמורה לא נראה לי שניתן לתת לך פרון בל לבדוק אותך יתכןשעליך לשוב ולפנות לאורתופד ושוב ולהבדק .

מנהל פורום אורתופדיה