בעיות אורטופדיות בעגלות ילדים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/12/2002 | 11:17 | מאת: אורלי

שלום רב! לאחרונה רכשנו עגלת תינוק של פג - פרגו (מאוד יקר) מתוך המלצה של המוכרת כי זה מה שהאורטפדים ממליצים... במחשבה לאחר מעשה התחלתי להרגיש שאולי המוכרת סתם חיפשה למכור לנו את המוצר הכי יקר בכדי שתעשה הכי הרבה עמלה על אף שהיא באמת נשמעה כאחת שמבינה עניין. העגלה האחרת שהיתה בחנות היתה של GRACO והיא תענה שבעגלה הזאת אין מצב של שכיבה לחלוטין כי התינוק בעצם נמצא בתוך הסל קל. היא הוסיפה ואמרה שהאורטופדים מאוד לא ממליצים שתינוקות יהיו בתנוחה כזאת...ולנסות שזה רק יהיה ברכב ולא יותר מזה. היש אמת בדבר. אני יודעת שהשקעתי בעגלה טובה אבל השאלה היא עם באמת היה הצורך...האם הסל קל של GRACO מהווה בעייה אורטופדית עבור הרך הנולד... תודה אורלי

האורתופדים אינם ממליצים על סוג כזה או אחר של עגלת ילדים והמוכרת המוכשרת עבדה עליכם בעיניים.

18/12/2002 | 09:55 | מאת: אורלי

או.קיי. תודה! אז לשאלה בנוגע לאורטופדיה...הרך הנולד...עדיף שהוא ישכב כמה שיותר שטוח? האם זה "לא בריא" לגב להיות במצב 'קמור'...כי ב"סל-קלים" הם לא ממש שוכבים. בברכה, אורלי

מנהל פורום אורתופדיה