לטרל קונדיל בצקת בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/08/2017 | 13:53 | מאת: מה זה לטרל קונדיל

מה זה לטרל קונדיל בברך יש לי בברך שמאל האם אפשר לדעת על מה מדובר ומה אפשר לעשות במצב כזה והאם אפשר לעבוד פיזית במצב זה

הקצה התחתון של עצם הירך עשוי משתי גבשושיות עצם מעוגלות אלו המה הקונדילים של עצם הירך , יש שניים כאלו אחד פנימי והשני חיצוני. חיצוני = לטרלי.

23/08/2017 | 17:57 | מאת: מה זה לטרל קונדיל

מה ניתן לעשות לגבי זה כבר חודשים וחצי אני בבית הולכת אם קביים ומתי זה מתרפא

כפי שציינתי בתשובתי הקונדילים אינם מחלה אלא חלק נורמלי של העצם ולא צריך לטפל בהם. מצאי את הממצא החולני בפענוח שקבלת

מנהל פורום אורתופדיה