השפעת זריקת קורטיזון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/08/2017 | 13:49 | מאת: גליה

שלום, קיבלתי זריקת קורטיזון בגיד החובק את האגודל עקב דלקת (הגעתי למצב בו אני לא מצליחה ליישר את האגודל והתלוותה גם נפיחות מסוימת). חלפו 5 ימים מאז הזריקה...הכאב פחת אך עדיין אינני מצליחה ליישר את האגודל... האם זהו מצב תקין? כמה זמן לוקח לקורטיזון להשפיע? במידה והמצב לא ישתנה, מה אפשר לעשות? תודה

אין גיד החובק את האגודל. אני מנחש שהתכוונת ל"אצבע הדק" . במקרה זה אם הטיפול בזריקה נכשל נשארת עםהאופציה של טיפול בניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה