ציסטוט סבקורטיקןרטליות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/08/2017 | 15:37 | מאת: ביאטריס ברנט

מה הם הציסטות אפה בדיוק האיסור הסובקוסטיקורטלי מה הטיפול ? אני סובלת מכאביםקשים בגב התחתון עם קרינה לרגליים וכאבים בצלעות ועצם החזה

ציסטה= שלפוחית, כלומר חלל( עגול בד"כ) בתוך רקמה סמיכה יותר. כשהציסטה אינה בקליפת העצם אלא מתחתה היא סובקורטיקלית( מתחת לקליפה) ציסטות כאלו יכולות להיות חלק מתמונה של " שחיקת סחוס" אם הן סמוכות למשטח המפרקי לא מטפלים בציסטות אלא במחלה היסודית העיקר לא נאמר : היכן הן הציסטות

מנהל פורום אורתופדיה