פיענוח תשובת צילום כתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/08/2017 | 12:47 | מאת: זלי

שלום ד"ר בצילום כתף נרשם עמדה גבוהה של ראש ההומרוס. מה זה אומר? תודה זלי

ראש ההומרוס נראה גבוה יחסית למשטח המפרקי הגלנואידי( שהוא חלק מעצם השכמה) ממצא כזה יכול להיות ב"כתף קפואה" אוב קרע מסיבי של השרוול המסובב כאשר ראש ההומרוס מתבלט דרך הקרע בשרוול.

16/08/2017 | 11:56 | מאת: זלי

שלום שוב עשיתי גם בדיקת אולטרא סאונד של הכתף והממצאים: SUPRASPIMATUS TENDO- קרע חלקי באורך 0.8 ס"מ SUBACROMIAL BURSA- בורסיטיס קל איך להתייחס לממצאים האלה זלי

מה מציק לך ועד כמה?

מנהל פורום אורתופדיה