בליטה כואבת מעל הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/12/2002 | 13:38 | מאת: שרון

מעל ברך ימין שלי ניתן להרגיש גולה ניידת הכואבת בעת מאמץ כגון עלייה במדרגות, קיפול ממושך של הברך.. בביקור אצל אורטופד ניתנה לי התשובה הבלתי מסופקת כי מדובר בהתקשות של רקמות רכות ובליטה זו ניתן להוציא בניתוח, אשר אינו מבטיח שיפור במצב ואולי רק ירע את הכאבים. הרופא המליץ לחיות עם זה ככה. האם זה יכול להיות משהו אחר, והאם ישנה דרך טיפול אחרת ?

בלי לדעת מהו מיקומה המדוייק של הבליטה והכוונה מיקומה בתוך הרקמות, מה גדלה של הבליטה , האם היא חופשית מן הרקמותהשכנות. לא אוכללענות

מנהל פורום אורתופדיה