כואב לי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/12/2002 | 18:31 | מאת: טלי

יש לי בעיה של גב עליון וכתפיים וצוואר כואבים זה מרגיש כאילו הגב התחתון " לא יודע איך להחזיק" את הגוף וכך כל המעמסה מצטברת על הפלג העליון.אני לא מסוגלת לשבת זרוף יותר מ 5 שניות התחושה הזו מלווה אותי כ 4 שנים (אני בת 25) וגורמת לי לסבל רב. בשנתיים האחרונות נתווסף לזה גם כאבים תפיסות בצד שמאל של הפנים והכתפיים. (יכול להיות לכך קשר לצריכה של כימקלים בעבר?) בקיצור,כבר אין לי כוח לסחוב את עצמי, איזה שיקום יהיה מוצלח בשביל שאני לא ארגיש כמו זקנה בת שמונים ? תודה רבה

איני יודע. איני יכול גם לדעת. שום רופא רציני לא יוכל לדעת על סמך התאור שלך. אם את רוצה תשובה רצינית עליך לפנות לרופא ( אם תרצי אז מומחה לבעיות ע"ש )

מנהל פורום אורתופדיה