תודה, ועוד כמה מילים....

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/12/2002 | 08:24 | מאת: שיר

לד'ר אסא אני מאוד מקווה שזה יעזור לי! אבל זה אומר שיש לי עוד יום שלם ליסבול!!! אני י-ו-ש-ב-ת בסלון ומתה מכאבים!!! אני הולכת רק על קצות האצבעות, וכשאני מתישבת בחזרה הרגל שוב כואבת. יש לי מין מדרסים וביום הראשון שהלכתי איתם (אחרי שהורדת לי את הגבס) הרגשתי כאילו היה לי מתחת לעקב כדור. למה הרגשתי כדור בעקב? ויש אפשרות אחרת כדי למנוע את הכאבים? בתודה (ומקבה שתחזיר לי מהר תשובה) שיר טל כרכום

שלום שיר אני מצטער שלא יכולתי לענות מיד אבל את מבינה שאני לא יושב כל הזמן על המחשב. בנתיים אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר שבת שלום

מנהל פורום אורתופדיה