כאב ביד וברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/12/2002 | 19:56 | מאת: רלי

זה כשבוע חש בכאבים ביד וברגל; הכאב ביד ימין - כאב קבוע מהכתף עד היד. קשה לאפיין אך זה כאב נמשך (אולי מוקרן זו המילה הנכונה) לאורך כל היד ; ברגל ימין - הכאב גם כאן קבוע ונמשך לאורך החלק האחורי של הרגל מהירך ועד לכף הרגל. הליכה או כיפוף הרגל גורמים לתחושת כאב חזק יותר ; מקווה שאפיינתי ברור מספיק את התחושה המוזרה הזו. שאר הבריאות תקינה. תודה על עצתך.

סיבות אפשריות למחושיך הנן: בכתף והיד: מחלה של דיסקה בין חולייתית,היצרות תעלת שרש עצבי, דלקת גידים בכתף, מחלה נוונית של המפרק האקרומיוקלויקולרי וסיבות נדירות יותר שיכולות להוות לחץ על שרש עצבים בעמוד השדרה . בירך ושוק: לחץ על עצב הנשה במוצאו מן האגן אם על ידי גידול או על ידי שריר (פיריפורמיס)

מנהל פורום אורתופדיה