דלקת גיד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/12/2002 | 10:47 | מאת: מלי

לדר' אסא שלום תודה על ההסבר הקצר והממצה על דלקות גיד בכתף ובפרקי הידיים, אודה לך עוד על הצעות להקלה, או תרופות, ואם זה כרוני, איך מתמודדים עם זה תודה מראש מלי

הדרכים המקובלות לטיפול בדלקתגידים הן מנוחה, תרופות נוגדות דלקות ( בין שהן סטרואידים או לא סטרואידליות ) טכניקות הנקראות באופן כללי אלקטרותרפיה ( סוגים שונים של חימום עמוק של הרקמות ) זריקות מקומיות של סטרואידים , שינוי הרגלי עבודה ומנוחה , שינוי סביבת עבודה ובמקרים מסויימים טיפול בניתוח

מנהל פורום אורתופדיה