פריצת דיסק - טיפול בלייזר?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/12/2002 | 08:30 | מאת: תומר

שלום, יש לי פריצת דיסק בגב התחתון וסובל מכאבים המוקרנים לרגליים לעיתים תקופות. אני בן 24 וסובל מהבעיה כבר 5 שנים ורק לאחרונה נתגלה מקור הבעיה האמיתי ע"י ביצוע צילום CT לגב התחתון. תקופת הכאבים נמשכת כ 1 עד 3 שבועות, ולא מצאתי שום טיפול (חוץ מאשר כדורים נגד כאבים) אשר ישחרר אותי מהכאבים. שאלתי היא כזאת: א. האם קיים איזה שהוא טיפול שיכול לעזור לי להשתחרר המכאבים? ב. שמעתי על טיפול בלייזר לחולי פריצת דיסק, האם הטיפול מומלצץ?

יש שורה של טיפולים החל בתרופות נגד כאב דרך תרופות נגד דלקת אם בכדורים או בהזלפה תוך ורידית ואף בהזרקה מקומית או אפידורלית או ישירות לשרש העצב. הטיפול בלייזר אינו בשימוש כיום.

10/12/2002 | 20:21 | מאת: תומר

קיימת מרפאת לייזר שטוענת שהיא מטפלת בבעיית הדיסק, ע"י לייזר. היו פירסומים בעיתון, ובלוחות המודעות בקו"ח.

מנהל פורום אורתופדיה