Osteoarthrosis

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/12/2002 | 22:11 | מאת: מירל

רציתי לדעת אם יש חומר בעברית על המחלה הזו. מהי המחלה וממה היא נובעת? כיצד ניתן לאבחן (סימפטומים) אותה ? מה האפיון של המחלה ? באילו דרכים ניתן להתמודד עם המחלה ? באילו תרופות משתמשים והם לאיזה תקופה יש לקחת? האם הטיפול בעזרת התרופות מרפא את המחלה או רק מקל זמנית ? אודה לך מאוד עם תעזור לי בנושא.

תוכלי למצוא בפורום זה התייחסות נרחבת לבעיה . םני לחלון החיפוש והקלידי את המילה אוסטאוארטריטיס. עשי זאת גם ב GOOGLE ? בשפה עברית כמובן.

10/12/2002 | 22:07 | מאת: מירל

אני ביקשתי חומר על Osteoarthrosis ולא על אוסטאוארטריטיס כפי שנענתי. האם זה אותו מושג? איפה כמו כן ניתן למצוא חומר על שאלתי בעברית ?

מנהל פורום אורתופדיה