לוקוס ולגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/12/2002 | 20:07 | מאת: רחל

ניתוח לוקוס ולגוס מהו זמן ההחלמה מניתוח זה?האם יש תופעות הלואי? מהם הסיכונים? מהם הסיכויים שזה יחזור שוב? מאיזה גיל אפשר לנתח? מהן שיטות הניתוח הקיימות? תודה מראש.

הניתוח היחיד שאני יודע לעשות ללוקוס הוא בסכין ומזלג לאחר טיגון. אשר להלוקס ולגוס זמן ההחלמה המלא 3 חדשים. הסיכונים הנם זיהום,תיקון יתר (הלוקס ורוס) נוקשות של המפרק והישנות. הסיכוי להישנות תלוי קודם כל בהרגלי הנעילה של המנותח. לא מומלץ לנתח לפני תום תהליך צמיחת העצמות בכף הרגל. אשר לשיטות הקיימות - הצחקת יש עשרות שיטות

מנהל פורום אורתופדיה