סחרחורת כאבי ראש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/12/2002 | 14:12 | מאת: יוסי

שלום אני בן 30,אני סובל מזה עשרה חודשים מכאבי ראש ובעיקר סחרחורות באזור העורף והראש. כמו כן בשבועיים האחרונים אני סובל מכאבי גב באזור העליון והצוואר. בירור אף אוזן גרון היה תקין. ובמסגרת בירור נויורולוגי ביצעתי בדיקת CT מוח ו EEG שהי תקינות. היום ביצעתי CT על הצוואר שתוצאותיו היו : C2- C3 - מבנה גרמי תקין, רוחב תקין של תעלת השדרה והפורמינות,אין עדות לבלט דיסק. אותו כנ"ל לחוליות : C3-C4 , C4-C5,C5-C6,C6-C7,C7-D1 יישור הלורדוזיס. שאלתי היא: מה אומרים הממצאים? והאם הם מרמזים על מחלה כלשהיא? האם הממצאים הנ"ל יכולים להסביר תופעת סחרחורות? מה הטיפול המומלץ? אני עובד בישיבה מול מחשב כל היום,האם לישיבה ולתנוחה יש השפעות על תופעה זו? אני מתנצל על המסר הארוך מידי.(אני לחוץ מאד,והתור לרופא רחוק מאד) תודה על הזמן

ממצאי הט.מ הנם תקינים לחלוטין ומימלא אינם יכולים להסביר כלום. ישיבה ממושכת מולהמחשב היא מקר לצרות רבות אם היחס בין העין למחשב אינו נכון. המלצתי היא לקבור את הצג בשולחן כך שיתקבל יחס כמו לספר על השולחן. אלו שקיבלו את עצתי רק מודים לי.

מנהל פורום אורתופדיה