כאבים בכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/12/2002 | 13:07 | מאת: כרמלה

ד"ר שלום ראשית ברצוני להודות לך מקרב לב על אבחנתך בנוגע לבעייתי:ססמואידיטיס. האם יש טפול כלשהוא לבעייתי אציין כי טופלתי במשך 20 ימים בויוקס 25 מג' אציין כי הפסקתי כל פעילות ספורטיבית מזה 5 חודשים ועדיין יש לי כאבים בכף רגלי חוששת לדרוך על כף רגלי האם יש נתוח כלשהוא או שזה מסוכן ? מודה לך מקרב לב.

מכיון שדברת על כאב בעקב אני מטיל ספק בנכונות האבחנה. בכל מקרה יש גם לבדוק האם אין מדובר בשבר מאמץ של הסזמואיד . יש ניתוח של כריתת ססמואיד אך יש לעשותו באמת כשכלו כל הקיצים.

מנהל פורום אורתופדיה