כאבי רגליים בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/12/2002 | 20:57 | מאת: ליאור

שלום! אני מתאמן כ3 חודשים באימוני כושר קרבי ובזמן הריצות אני מרגיש כאבים חזקים בחלק הקדמי של השוק (לא בעצם!), זה קורה לי בד"כ כשאני מנסה להגביר את קצב הריצה. חשוב לציין שאני לא רץ מהר מטבעי ולכן אני נאלץ להגביר את הקצב הרבה פעמים בזמן ריצה. רציתי לדעת מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאבים?

08/12/2002 | 00:29 | מאת: יעקב לוי

אתה משתמש במדרסים? אם כן, איזה? יש מדרסים שהם בעצם רק ריפוד, ויש כאלה שייצבו אותך נכון ותוכל לרוץ יותר טוב.

08/12/2002 | 13:57 | מאת: ליאור

כן, יש לי מדרסים, זה לא מקל על הכאבים.

קודם כל צריך לבדוק את מצב רגלך האם יש לך קיצורי שרירים האם יש רגישות ממוקמת מהו טווח תנועת ההקרסול מה טווח תנועת המפרקים שמתחתיו. מה מבנה כף הרגל שלך וכו'.

09/12/2002 | 20:40 | מאת: ליאור

איפה ניתן לערוך בדיקה כזאת? האם אפשר דרך שירותי בריאות כללית?

מנהל פורום אורתופדיה