כאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/12/2002 | 15:58 | מאת: לילך

שלום אני סובלת מכאבים בצד שמאל בגב תחתון עם הקרנה לרגל שמאל כתוצאה מבלט דיסק. בשבוע וחצי האחרונים חלה החרפה בכאבים שלי. כשאני קמה בבוקר, כל תזוזה שלי מלווה בכאבי גב חזקים. לפני כמה ימים החלו כאבים בצד ימין של הגב התחתון עם הקרנה לרגל ימין, השאלה שלי אם ההחרפה הזו בכאבים( צד ימין) צריכה להדאיג אותי לגבי הידרדרות נוספת, ואם יש דרך למנוע החרפה נוספת, או שזה היה צפוי שזה יקרה? תודה רבה !

כן ההחרפה במצבך דורשת התייחסות במיוחד חשוב לבדוק אם אין החמרה במצב הנוירולוגי. החמרות במצב קורות מידי פעם ולא ניתן לחזותן מראש.

07/12/2002 | 17:56 | מאת: לילך

מה זה אומר החרפה במצב הנוירולוגי? תודה!

מנהל פורום אורתופדיה