דלקת גיד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/12/2002 | 13:39 | מאת: מלי

שלום רב שתי שאלות 1. מה גורם לדלקת גיד בכתף, מה בטיפול המומלץ, והאם זה ניתן לריפוי מלא? 2. לחץ עצבי על שורש כף היד, האם זו גם בעיה של גידים, ומה הטיפול המומלץ? בתודה מראש

הסיבה לדלקת גיד בכתף כוללת כמה מרכיבים. 1.שינויים נווניים שקורים מאליהם. מבנה הנטומי של הכתף. הרגלים שלתנועות מסויימות ותנוחות מסוייימות הגורמים לגרוי חוזר שלהגיד. לחץ על עצב בתעלת כף היד נגרם עקב התנפחות הגידים שסביבו מחמת דלקת יחד עם היצרות של המקום בו הוא נמצא.

מנהל פורום אורתופדיה