די אכילס - טנדיניטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/12/2002 | 10:34 | מאת: פיני

אני מזה שתי מקורות כאב בעקב שלי 1. מעל העקב בגיד אכילס מלווה בנפיחות 2. בצד ומתחת לעקב כאבים שמקורם בעצם . באולטרא סאוד זיהו הסתיידות בגיד ברנטגן לא רואים שינויים פתולוגיים הרופא איבחן זאת כטנדיניטיס וממליץ להזריק קורטיזון מהי המלצתך? איפה אני יכול למצוא חומר בעבערית ואנגלית בנושא הנדון

הזרקת קורטיזון לגיד אכילס נחשבת כרעיון גרוע מחמת הסכנה לגרום לקרע של הגיד. עם זאת כל אורתופד נתקל במקרים שהטיפול עזר מאד. בקשר לדלקת בגיד אכילס תוכל למצוא שפע של כתבות ומאמרים אם תכנס למנוע חיפוש (המלצתי GOOGLE ) ותקליד :ACHILLES TENDINITIS נסה גם ACHILLES TENDINOSIS שזה השם הנכון יותר. להלן רק דוגמא אחת מני רבות http://www.podiatrychannel.com/achillestendinitis/ אשר לכאב עקב נסה באותה שיטה את : PLANTAR FASCIITIS אתה יכול גם להכנס לחיפוש בדף זה ולהקליד "דורבן"

מנהל פורום אורתופדיה