כאב בעקב- ללא קיצור האכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/12/2002 | 00:35 | מאת: מי

מזה שבוע אני סובלת מכאב מתעצם בעקב שמאל. מוקד הכאב הוא במרכז העקב, לכיוון השפה התיכונה. הכאב מתפשט לשאר כף הרגל, ולשוק. כואב גם בדריכה, וגם במנוחה, לרבות בלילה. אני מורה לחנ"ג, במצב מעולה (כמעט...), וגידי האכילס שלי ארוכים ושמורים היטב. מבחינה אישית ומבחינה מקצועית- אני משוועת למידע. מה זה יכול להיות? האם זה דורבן, או דלקת כלשהי? בעיסוי כף הרגל (אני גם רפלקסולוגית) יש הרגשה כאילו כל המפרקים באותה כף רגל לא יציבים- מתפוקקים. לתשובתך אודה! מי

מתאורך הבהיר אנימתרשםשבעייתך היא דלקת של חותלת השעל או בלעז:PLANTAR FASCIITIS תוכלי לקבל עלבעיה זאת מידע ב: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=100168&t=100094 עצה נוספת שלמדתי לאחרונה : הקפיאי כדור טניס ואחר כף גלגלי אותו עם כף רגלך כך שהוא ילחץ לאורך כף הרגל מן העקב קדימה הלוך וחזור. וכמובן -יש לקחת תקופת מנוחה ממאמצים

מנהל פורום אורתופדיה