זמן החלמה משבר באגן בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/04/2017 | 02:22 | מאת: הודיה

שלום! אני אחרי תאונה שזה קרה ב5/3/17 וישלי שבר באגן ובגב רציתי לדעת כמה זמן ההחלמה והאם העיכוב מחזור קשור לתאונה שהוא מאחר לי

זה תלוי במיקומו של השבר, בחומרתו ובצורתו. בכל מקרה כמה שבועות . עיכוב במחזור עלול להיות תוצאה של טראומה אך לפני הכל יש לשלול הריון.

09/04/2017 | 00:41 | מאת: עיכוב מחזור אחרי תאונה

מה שהשבת לי על הריון אני בכלל לא נשואה אני רווקה אז יש מצב שיש עיכוב מחזור בגלל התאונה ??

לא צריך להיות נשואה בכדי להרות אם כי זה עוזר יש כלל שאומר שכל אישה היא בהריון עד שלא יוכח אחרת. אם הוכח אחרת אז כן טראומה יכולה לגרום לעיכוב במחזור

מנהל פורום אורתופדיה