כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/12/2002 | 16:47 | מאת: אלי

ד"ר שלום רשמתי לך בעבר ונתת לי תשובה חלקית לשאלתי... נדקרתי באזור גב עליון - מדיאלי סקפולה (פעם שעברה לא נתתי לך נתונים נכונים) בעומק של 1 ס"מ. אני סובל מכאבים חזקים בכתף ובצד ימין של הצוואר. כמו כן אני מוגבל בתזוזה של הכתף כך שאני יכול להזיזה מקסימום עד למצב מאונך לגוף. שאלתי היא כזאת - 1. כמה זמן לאחר דקירה הכאבים העזים ימשכו. 2. האם אני אצטרך פיזיותרפיה. 3. האם כתוצאה מפגיעה שכזו יכולה להיווצר לי נכות. בתודה מראש...

הדבר הקובע את חומרת הפגיעה אינוהעומק אלא מהןהתבניות ( עצבים,כלידם,שרירים, גידים, קופסית מפרק וכו')שנפגעו. מדבריך איני מצליח למקם את הפגיעה באופן מדוייק כך שאיני יכול לדעת אלו תבניות עשויות היו להפגע.

מנהל פורום אורתופדיה